2014

December 15. - Félpályás útlezárások országszerte!

A LIGA Tanács december 4-i ülésén úgy határozott, hogy miután a LIGA Szakszervezetek követelései nem teljesültek, a tárgyalások és a november 21-i demonstráció eredménytelen volt, 2014. december 15-én, 7.00-16.00 óra között, országszerte számos helyszínen félpályás útlezárást tart.

LIGA demonstráció

A LIGA Szakszervezetek demonstrációt szervezett a cafeteria adóterheinek emelése ellen, az adótörvények társadalmi egyeztetés nélküli benyújtása ellen, és a korkedvezményes nyugdíj védelmében november 21-én, délután, az Alkotmány utcában.

http://www.liganet.hu/page/88/art/8098/akt/1/html/liga-demonstracio-a-ko...

LIGA Hírek: Eredménytelen egyeztetés - november 21-én demonstráció!

A Nemzetgazdasági Minisztériumban egyeztetett ma délután a LIGA Szakszervezetek részéről Gaskó István elnök, Gál Rezső társelnök, és dr. Mészáros Melinda főtitkár, valamint a Kormány részéről Varga Mihály miniszter, valamint Czomba Sándor és Tállai András államtitkárok. - Varga Mihály nem tudott ígéretet tenni, hogy a megbeszélésen elhangzott információk alapján támogatná a kezdeményezéseinket, így maradtak a nézetkülönbségek és szóbeli

LIGA tagság

LIGA tagok lettünk.

A Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája 1988 óta áll a magyar munkavállalók oldalán. A LIGA 100 tagszervezete az ország minden területén jelen van földrajzi és ágazati értelemben egyaránt. A LIGA tagságát 120.000 szervezett munkavállalója adja ki, akik az élet minden területén dolgoznak a köz- és versenyszférában egyaránt.

FEKIDOSZ - Felekezeti Közoktatási Intézmények Dolgozóinak Szakszervezete
©2008 IntraComp